Zen in Moeiteloos Meesterschap

Zen in Moeiteloos Meesterschap is een individuele Coaching sessie. Voor musici maar ook alle andere talentschappen waar verlangen in is om moeiteloze stroming op te verkrijgen. Vanuit een leervraag kunnen we letterlijk en figuurlijk het Zen pad op.  En samen kijken wat er te ontvangen is uit de Bron.

Moeiteloos jouw missie leven

Waarom ben ik hier? Wat kom ik hier brengen in deze wereld. Wat is mijn Licht, mijn Lied?

En dan…… hoe kan ik deze in moeiteloosheid, ‘vrij spelend’ leven ondanks al mijn blokkades?

Ik heb deze weg ervaren. Want ik heb deze gelopen en loop hem nog. Ik ken maar al te goed de weerstand hierin en de ‘draken’ op dit pad. Al die verwarrende stemmen die die ene liefdevolle zachtaardige stem verstoord.

Door jouw leervraag heel helder met mij te formuleren weet ik de tools die je hier doorheen zullen laten bewegen. Niet moeiteloos maar moedig, op weg naar jouw moeiteloosheid.

Een spoor naar ‘een nieuwe werkelijkheid’ waarin jij je ontwikkelt in wie jij ten diepste bent.

Marcel Verheugd

Een nieuwe werkelijkheid van wie jij ten diepste bent

Je hebt het allemaal best voor elkaar. Het loopt. Er wordt veel van je gevraagd. Je geeft veel. En…je bent moe. Eigenlijk voel je een leegte die je aandacht steeds meer roept.

In deze roep hoor je: “hoe zou het zijn als dat wat ik deed mij energie gaf. Omdat het mijn talent is. Omdat dat wat ik te geven hebt nu moeiteloos door mij heen stroomt. Het trekt ook nog eens juist die mensen aan waar ik het liefst mee om ga.”

Door met mij ‘een nieuw pad’ te lopen ontwaart zich iets nieuws. Een besef van wat je eigenlijk altijd het liefst deed. Waar je als kind van droomde. De momenten in je leven waarin ineens alles klopte. Je gelukkig was. Dit besef zet je op een spoor. Een spoor naar ‘een nieuwe werkelijkheid’ waarin jij je ontwikkelt in wie jij ten diepste bent.

En…hoe gaat dit dan….?

Nou zo:

  • Omdat jouw missie weer helder is zal alles gaan meewerken om je te helpen dit te manifesteren. Omdat het ook de wereld helpt.
  • De belangrijkste investering is dan om het steeds vol uit te spreken voor jezelf. Erin te geloven! De energie volgt.
  • Door het alleen al te doen ben je zelf een voorbeeld. Ook voor nieuwe generaties.
  • De weerstand waardoor het nog steeds niet jouw werkelijkheid is gaan we aankijken. Die weerstand aangaan maakt jouw precies daar sterker waar de kracht gevraagd wordt. Ik help je…
  • De rest volgt. De weg is vrij……
  • Jij mag gaan staan. Jouw kracht mag er helemaal zijn
  • We gaan iets nieuws leren. Ben je daar klaar voor?

Nieuwsgierig?
Of heb je interesse in mijn aanbod?

Neem contact op.
info@marcelverheugd.nl  |  06 52 15 50 48

Pin It on Pinterest