Mijn pad

Soms kun je terugkijkend op je leven denken: “Waarom heb ik dit of dat toch gedaan op mijn pad?” Ik ben tot de ontdekking gekomen dat alles ertoe doet.

Alle ervaringen doen ertoe

In het werk wat ik nu doe ervaar ik dat al deze facetten een plek krijgen als waardevolle ervaring. Ze doen er allemaal toe! Mijn conservatoriumopleiding naar muzikant en ook geluidstechnicus. Mijn werk daarna bij Joop van den Ende Musicals. En daarna mijn pad in een verlangen naar meer sensitiviteit, puurheid, echtheid.

Die ging via 10 jaar een kinderliedjesgroep ‘Niet Allemaal Tegelijk!’ naar een akoestisch Fado Trio ‘Flor d’Luna’. Samen met Erica Nap haar CD ‘Het Vergeten Lied’ in het licht gebracht. En van hieruit een nieuw programma geschreven met eigen  teksten en muziek en waarin ik zelf zing. Enorm spannend. En zo waarlijk. De Nachttrein naar Lissabon.

Steeds verfijnder. Steeds meer vinden wie ik wel en niet ben. Mijn diepste waarheid. Door veel muziek en teksten te schrijven hierover. En deze te zingen. Te delen.

De Nachttrein naar Lissabon is een reis naar binnen. Naar die plekken die naar het licht willen.

Marcel Verheugd

Naar binnen

Nu speel ik mijn programma Nachttrein naar Lissabon. Eerst de Nachttrein naar binnen nemen. Om alles aan te kijken wat naar het Licht wil. Te ervaren. Te doorvoelen.

Dit spoor leidt naar de ware Vreugde die altijd al in ons is. Symbolisch gevoeld door mij als het prachtige zonnige Lissabon.

Hof van moeder aarde

Verder woon ik op een bijzondere plek. Gemanifesteerd uit een diep verlangen dat ontstond met een aantal gelijkgestemde moedige mensen. Hof van Moeder Aarde is bij uitstek een plek voor transformatie.

Voor de wereld….door haar schoonheid en duurzaamheid en diversiteit.

Voor de mens…..door haar geborgen veilige veld.

En op die plek bouwde ik een Zentuin met een Kota. Een eerbetoon aan mijn overleden partner, Tanja Prins. Een inspiratie en stilte omgeving om te creëren.

In deze tuin lopen we daadwerkelijk in volle aandacht al het nieuwe pad. En in de Kota heerst een tempel-sfeer om alles aan te kijken wat aangekeken wil worden.

Dat gaat ook over de coaching die ik hier aanbied. Zen in Moeiteloos Musiceren & Zen in Moeiteloos Meesterschap.

Weet je welkom op jouw nieuwe pad….

Nieuwsgierig?
Of heb je interesse in mijn aanbod?

Neem gerust contact op.
info@marcelverheugd.nl  |  06 52 15 50 48

Meer weten over Hof van Moeder Aarde?

Over Hof van Moeder Aarde is veel te vinden op: www.hofvanmoederaarde.nl

Mocht je geïnteresseerd zijn om de accommodatie Eco Huis De Vlinder te huren hier kijk dan op:  https://www.hofvanmoederaarde.nl/blokhut/

Dit is een verblijf met veel natuurlijke elementen, leemkachel en een 12 volt systeem voor lage straling.

Pin It on Pinterest